2012. április 16., hétfő

Szaporulat 2/ Hétvégi képek


Egyik falubelinknél 4 hete Csinosnak kiscsikója született. Átmentem pacilátogatóba :))
Hát nagyon édes. Készítettem pár képet róla, illetve született egy kis kecskéjük is, meg nyuszik, és épp a liba is ült a tojásokon ......Kis kecske :) Nagyon aranyos volt, folyamatosan nyomta a kezemnek a fejét, hogy simogasam, vakargassam :)

Nyuszik

Az egyik liba akiről már írtam, hogy a nyáron mikor itt voltam,úgy követett mint egy házőrző eb, na most is elég vehemensen védte a tojásait :)))És persze a mi kis csirkéink is szépen fejlődnek, 1 hetesek, de már úgy kapirgálnak néha mint a nagyok. Nagyon mókásak.

9 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszenek a kepek Edit:) biztosan jol erezted magad kozottuk:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon jó volt, bár elég kevés időm volt "kisállatozni", mert ott a nagy kert, igaz ott is találkoztam kicsiny állatkákkal, mint pl. giliszta, mikor a földet ástam. Mert elég sok a munka most a kertben, de szeretem csinálni, nagyon. :)

   Törlés
 2. De jó,hogy teszel fel filmeket is!Imádok ide jönni.
  Hát,élményben nincs hiány,köszönet,hogy megosztod velünk.

  VálaszTörlés
 3. Imádom a filmeket,amiket mutatsz.Hát nem lehet mondani,hogy nincs történés!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Igen, történés van, több is, csak nem mindig van nálam a gép :)
   Írtam privátba, remélem mostmár látod az üzeneteid.

   Törlés
 4. Aranyosak a képeid, én falun élek, vannak nyulaink, csirkéink, kertünk, igazából a férjem foglalkozik nyulakkal, saját részünkre. A blogomban próbálkoztam népszerűsíteni a nyúlhúst a táplálkozásban.
  Jó ötlet a kis videó, tetszik, dicséret érte.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. Igen, tudom,hogy a nyúlhús nagyon egészséges. Mondjuk én is puhítom anyut, hogy tartsunk, de nem akar (egyelőre). Persze a nyúzásukat nem tudom, kivel oldanám meg, mert azt nem vállalnám.....még a csirkét kakast levágom, de a nyuszikat.....

   Törlés