2012. szeptember 28., péntek

Filmajánló: Good Will Hunting

Ezt a filmet eddig nem láttam, bár sok helyen javasolták már, hogy nézzem meg, de valahogy kimaradt. Most a suliban egyik órán megnéztük közösen, majd elemeztük. Igencsak jó film.

10 megjegyzés:

 1. Ez tényleg jó film. Robin Williams nevét ha látom valahol, szinte garancia a jó filmre.
  A napokban láttam az Életrevalókat. Látnod kell, ha esetleg nem ismered:)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm, megkeresem, s megnézem :)

  VálaszTörlés
 3. Edit:)amiota eloszor lattam a filmet, azota az egyik nagy kedvencem.Matt Damon kedvenc szineszem egyebkent is, nem csak azert, mert jokepu:)
  Oszkart nyertek Ben Afleckkal egyutt, ha jol emlekszem.Nincs olyan ev, hogy ezt a filmet ne vennem elo, es megneznem ujra.Valahogy minden van benne, ami az eletben szamit es fontos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, valóban sokminden benne van. Egyébként meg érdekes úgy nézni a filmet, hogy utána ki is elemezzük, főleg, hogy egy hozzáértő mondja, hogy mikre figyeljünk.

   Törlés
 4. Edit, köszi a filmet. Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit :) Te sem láttad még? Hogy tetszett?

   Törlés
 5. Nem vagyok valami nagy "filmes" így nem csoda, hogy még ezt sem láttam,de kíváncsi voltam, mit akarsz az olvasóidra "rátukmálni". Persze hogy tetszett. Nevettem, bőgtem, aztán nevetve bőgtem. Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, én is az órán igencsak nagyokat nyeltem, hogy ne sírjam el magam :)
   Amúgy én sem vagyok nagy filmes, mondjuk ezt ajánlották már régebben, de valahogy nem volt alkalmam megnézni, most meg kötelező volt. Nem bántam meg. Amúgy van egy két film, amit ajánlottam itt a filmajánlóban, érdemes azokat is megnézni.
   Köszönöm a hozzászólásod.:)

   Törlés
 6. Te milyen suliba jársz, hogy ez tananyag???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ifjúságsegítő.
   De meg kellett néznünk már a Hullám című filmet, itt a filmajánlóba azt is feltettem.
   Itt egy rövid leírás róla:
   http://atalanta.hu/felsofoku-szakkepzesek/ifjusagsegito

   Érdekes óráink vannak, úgy mint: filozófia, andragógia, fejlődéspszichológia, kommunikáció, pedagógia,szociológia, és még jó pár.

   Nagyon tetszik ez a szak. Itt volt szerencsém eljutni a váci börtönbe is, börtönlátogatásra, amit amúgy nem hiszem, hogy meg tudtam volna tenni. ( ugyanitt jártam a jogira is, ott is volt szó börtönlátogatásról, de valahogy nem sikerült leszervezni akkor)

   Törlés