2012. június 20., szerda

Munkából hazafelé....

bicajozás közben vele találkoztam :) . És nem is ijedt meg, megállt, hagyta hogy simizzem :)







...aztán útjára ment.

15 megjegyzés:

  1. De aranyos, és hogy hagyta magát simogatni:)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk a bokrosban pár éve élt egy hatalmas sün. Csak addig, míg valamelyik elvetemült agyon nem verte. Szívem szakadt meg érte.Milyen szelíd volt ez a te sünöd!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bár útközben találtam, de az is lehet, valahol valamelyik háznál tanyázott, lehet ezért volt ilyen szelíd. Én is csodálkoztam rajta :) Mókás volt, ahogy a hosszú orrával szaglászott. Akik arra jöttek bicajjal, lelassítottak, nézték mit molyolok a földön, bicajom eldobva, de mikor meglátták, mosolyogtak, meg nevettek.

      Törlés
  3. Nagyon tündér! Múlt tavasszal rendszeresen összefutottam egy sünivel a futópályán. Én futottam előre, ő meg mindig az ellenkező irányból közelített:) Vagy 2 hétig minden nap láttam:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nagyon szeretetre méltóak ezek a kis állatok, bár az összes többi is. (még a vakond is jópofa, feltéve, ha nem az én kertemben áskálódik :D, mert akkor nem tartom olyannak :D )

      Törlés
  4. Előző bejegyzésedhez:tudom,hogy a kép a cuki cicáról készült,de az én figyelmemet megragadta az a két pihenő dolgos kéz.Gyönyörű! Nagyon aranyosak az állatok, persze, hogy a süni is. Meglepő, hogy nem fél az embertől.

    VálaszTörlés
  5. Igen nekem is fura volt, hogy szelíden tűrte a simit...
    A képről. Valóban a cicára fókuszáltam, de nekem fontos volt a vödör, a kanna (ilyenbe hordtam itt a falunkban a vizet gyerekkoromba haza)hátul egy lavórtartó, (mert nekünk is pont ilyenünk volt, és mikor itt voltam nyaranta mamámnál, mi még ebben fürödtünk, szóval ez volt a fürdőszoba, amúgy Kovács bácsiéktól kaptam is egyet, igaz az nem ugyanilyen, hanem négyzetes alakú, ki akarták dobni, jajj mondom dehogyis, majd rendbe hozom, mert tiszta rozsda, de amúgy nincs baja, csak időm lenne.....), de valóban fontos a két kéz is....:)

    VálaszTörlés
  6. Most voltam itt Budafok tetején kipufogódobhegesztőt keresni, és én is összefutottam egy rokonával. Félelem nem volt, de tartott tőlem. A nyelvemmel szoktam klattyogni, és arra megállnak, érdeklődnek. Ez a koma is megtekintett, majd nagyon sürgős-fontos dolga lehetett, mert elporzott a legközelebbi kertkapu alatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nekem van olyan ismerősöm, akinek a fészerébe beköltöztek, és ott neveltek utódokat. Adtak nekik azt hiszem tálkában tejet, azt elfogadták :)

      Törlés
  7. Irigykedek, itt rájár a macskatápra, de velünk szóba se áll. Pedig megsimogatnám egy kicsit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én sem értem, hogy ez miért volt ily szelíd...:)

      Törlés
  8. Azta, hogy micsoda találkozásokban van részed! Még sosem láttam sünit, pedig érdekelne a dolog. Készítettem farakást, hátha beköltözik, mert nálunk csak ízeltlábúak nyomulnak, de azok nagyon.

    VálaszTörlés
  9. :) Itt pesten is, ahol lakom, az utcánkban van egy terület, ahonnan kiköltöztek és most ott nincs semmi, csak nagy rumli. Na onnan is szoktak kijönni sünik, ami érdekes, hogy ez az épület a Tescoval szemben van,szóval jó forgalmas.

    VálaszTörlés